1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478942 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2545248

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Den enda som rakt av inte kan analysera hockey på C more är Harald. Han säger bara allt det alla redan ser, det är som att han är en helt vanlig åskådare. Sanny och Petter analyserar, sen om andra håller med eller inte är ju extremt olika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Låter som Tornberg, finns väl ingen som pratar mer i klyschor än honom? Säger bara saker som förväntas från en hockeymänniska!

Ska dom rensa så ta bort alla som endast pratar i klyschor, oerhört tröttsamt!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan:

Tycker harald kommer mer till sin rätt och har en annan approach när han gästar rinkside, dvs kan peka ut mer speltekniska saker som lag gör fel och allmänt döma ut lag hårdare.

Tror han har ledsnat lite på att kommentera och skulle nog helst bara vilja titta på matcherna i fred, i synnerhet när MoDo spelar ;-)

Att två gamla spelare skulle vara bättre på att analysera hockey än en tränare känns väl rätt tveksamt.

Tycker Sanny verkar ha lärt sig hur man ska låta som expert, dvs att låta så övertygad som möjligt för att låta trovärdig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan:

Håller med angående Harald. Han känns rätt så mossig. Men värst av allt är att han hela tiden småskrattar medan han pratar. Fattar inte vad som är så roligt. Kanske är han allmänt nervös?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jo, det beror lite på om man förstår hockey eller vill höra någon snacka.
Kommentera