1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482484 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2546362

Sv: Silly season
Alex59863: du skrev att det är konstigt att det inte kommunicerats mer om dom. Om det nu är klart att dom har kontrakt som du själv säger så är ju nästa som eventuellt ska kommuniceras ut ifall dom försvinner, därav förstår jag inte vad du tycker är underligt?
Ja om Hinken går ut och öppet säger att han vill bli av med dom så vet ju klubbarna att Modo är desperata att bli av med dom och då säger det sig väll självt att dom inte erbjuder samma peng för dom.
Det handlar väll i bästa fall om att någon klubb i tex allsvenskan är villiga att ta över X-antal procent av kontraktet snarare än ett rent utköp. Vet man att Modo absolut vill bli av med spelarna så erbjuder man sig ju såklart att betala en lägre procent.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
erjo: Jag har aldrig påstått att Hinken "öppet skulle gå ut att säga att de vill bli av med dom"? Något du hittar på. Man kan fortfarande kommunicera ut saker på ett vettigt sätt. Definitivt en sån här grej.

Sen tror du väl inte att andra sportchefer inte vet om deras situation? Det är ju inte direkt någon hemlighet. Och om så skulle vara fallet tror jag inte att spelarnas agenter hade varit långsamma att påpeka det om det hade gynnat dem.
Kommentera