1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480744 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2553030

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Nog tycker jag att Fredrik Forsberg, Andrae, Hansson och några till gjorde det riktigt bra. Till och med Vigneault lyckades till slut när det blev ordning och reda.
Det överlägset största problemet tycker jag var att nästan alla stjärnvärvningar inför säsongen gick betydligt sämre än förväntat. De som var vattenbärare från allsvenskan var inte sämre än de flesta lagens tredje- och fjärdekedjespelare, utan det var de tilltänkta topparna som framförallt misslyckades.

Nu får vi se hur vi lyckas. Klart är i alla fall att jag tror Woods och Dickinson kommer hålla för andrakedjan. Jag ser gärna Vigenault där också faktiskt och att vi får köra med en tredje- och en fjärde från allsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jussi Olkinuora är klar för för Pelicans, Lahti i finska ligan på 1-årskontrakt. Märkligt, det är ingen rik klubb, men dom satsar i år. Bl.a är Ryan Lasch från Frölunda klar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ja, ni ska självklart ha som målsättning att hänga kvar. Personligen hoppas jag att LHC åker ur.

Spelare som Forsberg och Andrae hade ju redan gjort en massa SHL matcher och får väl anses som ”stabila” redan innan HA säsongen. Men det var ju först när Nubben tog in sådana som Laleggia, Kaski, Shore och Lenc som det vände för dom.
Kommentera