1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481658 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2554635

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Hade du skickat mejlet till Widebro, om Modo channel mm,vet att du nämnde här för ett tag sedan om att knåpa ihop ett för förslag om förbättringar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Det finns en risk att MoDo håller ner mediasatsningar denna säsong så att vi ska ha mer resurser till truppen. Kan slå åt båda håll. Det är ett drag kring klubben nu, men det finns krav från kunden också. Det som måste bli bättre är inslag där man kan få följa nyförvärv när de kommer till klubben, hur de har det i stan och så vidare. Även lite inside från bortamatcher. Avvaktar och ser om det händer lite mer på denna front i augusti.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Har respekt för det arbete som krävs på få personer. Tycker Jon ska få komma tillbaka från semester först. Jag menar främst att Modo kan göra mycket mer påhitt med billiga lösningar nu när mediaorganisationen är slimmad. En nyhet med lite text och en bildserie med ett stort antal bilder och små videoklipp duger för mig. MoDoChannel kräver mer arbete. Sen finns det väl lite oskrivna regler om att inte bombardera sitt Instagram med 50 bilder varje dag.
Kommentera