1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482296 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2563448

Sv: Försäsongsmatcher
Heyerdal: Vet inte om Folin kanske ska ha en 3:a men i övrigt är det väl kanske lite hårt dömt, känslan är att betygsättaren är något bitter.

Modo spelar ändå hockey men man är naiva och inte alls så strukturerade som man behöver vara i Shl, det går inte att slå flippmackor och åka siljansvängar i mittzonen utan det måste bli väldigt mycket mer uppstyrt om vi ska kunna freda vårat eget mål, chanser framåt har vi.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher
Hade matchen på tv i bakrunden. Såg ej målen eller något alls egentligen. Det enda jag såg va att modo ledde matchen med 2-1 både på tvn och aftonbladet resultatservice. Sen någon minut senare 0-3?! Det va väl någon full pojk som inte vet vart knapparna är.

Hursomhelst tycker jag inte det är konstigt att Modo förlorar försäsongsmatcher och det inte klickar som man är van vid. Timrå har SHL rutin och har vad jag förstår det som ganska intakt lag sedan föregående säsong. Om nu ändå modo skapar chanser så kommer vinsterna så småningom. Sen önskar jag som alla andra någon/några bra värvningar för att stärka upp.

Trevligt helg på er
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher
Gavelo: Det är som vanligt man får ta Allehandas betyg med en hink salt. Har sett riktigt konstiga betyg senaste året m.m.
Låst ämne