1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484747 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2567264

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Bara vi inte går samma väg som före detta plantskolan Kiruna. Förr om åren, på 70- och 80-talet, kom typ halva landslaget från något av deras två lag (AIF eller IFK). Numera är frågan om de ens har någon verksamhet alls uppe i Lombia och Matojärvi då man i princip aldrig ser någon med Kiruna som moderklubb längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Petey21: Det här med moderklubbar är ju inte riktigt samma sak som det var för 40 år sedan heller. Folk flyttar runt på ett annat sätt.
Är Helmer Styf mindre av en egen produkt för att han tog sina första skär i Sundsvall och endast har spelat i MoDo mellan typ år 7-19?

Vi har fortfarande många spelare som startar i någon av Öviks breddföreningar och sedan går över till MoDo. Det är en styrka att ha en sån miljö i kommunen. Gör ingen skillnad på de grabbarna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Petey21: MoDo har i alla fall tryckt in ett offensivt och roligt spelsystem som vi MoDoiter gillar att titta på. Jag älskar att kolla på MoDo nuförtiden. Det händer nåt och klubben har lyft in 100 kg gubbar som kan lira puck och kan tackla till lite what the fuck!
Kommentera