1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2574754

Sv: Apropå ingenting...
Marrdin:

Fast så mycket har vi inte släppt in i jämförelse.

Vi ligger på plats 5 i ligan över insläppta mål.

Så jag skulle säga att än så länge så är defensiven bättre än förväntat.

Vi ser väl en 15-20 matcher in vart vi behöver förstärka, men just nu tycker jag Hinken kan sitta rätt lugn. Han kan fokusera på att hitta speltid åt Norén och fundera hur han ska göra med Folin, Berg och Wahlberg och sondera ifall det finns intresse.

Men på sikt så skulle man kanske sett att två av dessa lämnar och man tar in en riktigt bra defensiv back. Men det är ingen kris än så länge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Wahlberg kommer ju inte spela en minut i detta lag. Han är toksist i min ranking av våra backar.Norén måste ju få gå före Wahlberg om någon av spelande backar ska ersättas. Berg och tom. Folin gör ju mål när de spelar så Wahlberg behöver ju skolas om till juniortränare eller materialare om man vill ha kvar honom i klubben. Det känns inte juste mot den otroligt trevlige och lojale Wahlberg att ha honom kvar som niondeback.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: minns med fasa tiden då vi hade shls bästa 1a kedja med sundström succa och skröder, så länge dom spelade propagandahockey va det cool lungt, dom låg alla tre i topp i poängligan. Men resten släppte ofta in en puck så fort vi tog ledningen. Även pressa våra backar på den tiden gjorde att det va hönsgård långa stunder, trots pierre hedin och timander. Det får inte bli övervikt framåt så vi tappar bakåt. Jag tänker också främst på när det gått 25 matcher, och man inte eventuellt orkar gå max varje byte, får det gör ingen hockeyspelare. Så vi har en backstomme som håller tätt när vi dippar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Ser att Hockeynews käre Djurgårdare är ute och viftar lite igen ;d
Kommentera