1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483068 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2575107

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 231003 Hemma
Trilske: Jag har en känsla av att Bernhardt tänker för mycket. Det är lite udda, för utåt sett framstår han som den där kalla snubben som inte verkar bry sig om någon eller något.

Jag trodde länge att det var en fråga om dålig attityd, att han mest spelade för sig själv, ända tills jag insåg att han började kämpa mer för laget _efter_ att han skrivit på för Timrå. Det var som att de mentala spärrarna släppte när han insåg att hans fina spel i HA hade gjort avtryck och att han då kunde börja fokusera mer på att spela för laget.

Känslan är att det är lite på samma sätt nu. Han är den stora stjärnan på backsidan, han är den som skulle klara omställningen, han ska göra en bra SHL-säsong så att han kan ta klivit till NHL etc. Därför måste han ställa om, visa att han kan bli en stabil tvåvägsback yada yada yada. Samtidigt har en sådan som Näsén lagt till en dimension i sitt spel men i övrigt fortsätter göra det han är bra på.

Är övertygad om att Bernhardt kommer växa in det. Hans mål i HA såg många gånger så löjligt enkla ut. Nu ska han tveka, glida, vänta, glida lite till för att sedan tappa pucken. Men det kommer försvinna med tiden, det är jag övertygad om.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 231003 Hemma
Bad_Brett: Tror också det kommer lossna för Berna. Har väl haft 2-3 högkvalitativa ribbskott ut än så länge också.

Tills dess är det bara att njuta av Corsi-kungen Näsén.
Låst ämne