1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482926 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2582913

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
Gavelo:

Jag håller med dig,
Det tar en runda för alla shl lag att komma underfund med hur nykomlingen spelar, en del lag kanske t.o.m. underskattar nykomlingen första matchen.
Vi har ännu inte startat med ett komplett lag där alla nya och skadade har varit med samtidigt.
Om vi blir ett skarpare lag när alla är på plats som det är tänkt återstår att se,
Vi behöver bli några % bättre, vi behöver höja oss ett snäpp ytterligare som lagmaskin till returmatcherna mot lagen i lagen i shl, de analyserar oss just nu och dödar enkelt våra styrkor om vi inte utvecklar oss och blir mera jämnstarka över formationerna över tid

Vi är iallafall minst lika duktig spelmässigt som bottenlagen just nu, och vi har en bra stämning i truppen, tabellen ljuger då inte efter omgångarna hittills!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
KRB: Total logisk lapsus. Rimligen borde det vara lättare för 13 lag att hålla koll på ett nytt lag än det är för det nya laget att hålla koll på 13 lag. Lägg därtill att Karlin och Hinken på förhand inte vet fullt ut vilka spelare som kommer fungera i SHL.

Det logiska vore om det blir tvärtom. Karlin lär sig hur motståndarna spelar, det blir uppenbart vilka positioner som måste förstärkas, spelare som Bernhardtz växer in i det etc.

Titta bara på Näséns passning till Woods igår. Hedberg har sett det genomspelet massvis av gånger och med största sannolikhet tagit upp det med laget. Ändå lyckas det. Kan det vara så enkelt att dessa "allsvenska" spelare faktiskt har spetskvaliteter som fungerar bra även i SHL? Precis som Karlkvist, Johnsson, Tambellini, Rosdahl, Olofsson, Kapla, Lindbom mfl?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
KRB: Det man kan invända mot Modos fina resultat är ju att varken Linköping (sjuk), Frölunda eller Örebro kom med sina förstemålisar. Åtminstone i de två sista matcherna skulle det lika gärna kunnat bli förlust...Kanske har man i de två sistnämnda lagen redan planerat in att reserven skulle stå i "den lätta matchen" och därmed givit oss en viss fördel. Fortsätter vårt fina spel så lär vi ställas mot deras starkaste målis framöver.
Kommentera