1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481787 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2582916

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
KRB: Det man kan invända mot Modos fina resultat är ju att varken Linköping (sjuk), Frölunda eller Örebro kom med sina förstemålisar. Åtminstone i de två sista matcherna skulle det lika gärna kunnat bli förlust...Kanske har man i de två sistnämnda lagen redan planerat in att reserven skulle stå i "den lätta matchen" och därmed givit oss en viss fördel. Fortsätter vårt fina spel så lär vi ställas mot deras starkaste målis framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
Jan-Erik :

Men vi har tagit väldigt viktiga poäng i inledningen av serien, poäng som bottenlagen inte spelat in.
HV lär se ut och få ytterligare ett svajigt år, lagets självförtroende kommer inte att ge dem medvind
Oskarshamn har sämre backar och målvakter, det märks redan.
Malmö blir svåra att tippa då de har nya spelare och ett uppdaterat spelsystem, kanske lika duktiga eller snäppet starkare än MoDo?!
Leksand lär åka jojo i tabellen som alla år innan, varvar bättre perioder med sämre Deras importer har aldrig gett järnet för laget någonsin, de får lön och uppehälle något eller några år tills de hittar en ny klubb någonstans….

Visst undviker vi kval gott och väl i år?!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
Jan-Erik : Det finns inga lätta matcher, bara matcher med olika ansikten ;)

Bra jobbat och grattis till segern iaf.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
Jan-Erik : tycker nog inte modo har haft så fint spel heller senaste tiden, det har varit några matcher nu som varit viktade ganska mycket till motståndarlagets fördel, men lassi och olle har hela tiden varit riktigt bra och sett till att modo alltid har en chans att vinna, vilket är en jättestyrka tycker jag. det var väl egentligen bara leksand som man kände att nä, det här kan modo verkligen inte vinna men det lutar mer åt att det bara vara en plump än något annat

som adam på expressen är inne på så behöver modo snrast komma till bukt med att man släpper till mycket högrisklägen, tror inte vi ska förlita oss på att lassi och olle ska vinna matcher åt oss, även om dom gärna får fortsätta på den fina nivån dom är på, minns inte vart jag såg det, om det var tv4 kanske, men enligt den underliggande statistiken är modo sämst i försvarszon, förväntade mål bakåt eller nåt sånt, vilket också stärker det vi alla ser, att lassi och olle har varit otroligt bra. kan dom fortsätta vara otroligt bra OCH modo plockar bort fler högrisklägen kommer det bli ännu svårare att slå oss
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
Jan-Erik : Med samma tänk gav vi bort matchen mot Luleå eftersom vi spelade Olle Ek då?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 2023-10-14 Hemma
Jan-Erik : Visserligen men igår startade L Johansson i Frölunda, släppte in 4 och Dishow (sp?) fick hoppa in.
Kommentera