1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2583808

Sv: Apropå ingenting...
Silly:

Blir lite konstig situation för Niderbach. Han personligen har haft oturen att andrakedjan och tredjekedjan spelat riktigt bra och det går liksom inte att motivera att bryta upp dessa enheter. Det är ju ingen spelare där som underpresterat och man kan motivera att flytta nedåt i kedjorna före Niderbach. Det enda jag kan tänka mig är isf att man flyttar på Aagaard ner i fjärde, han kan nog göra bra jobb där också, men känns väldigt orättvist då han inlett bra, och risken är att Niderbach sänker andrakedjan i en början och Woods/Dick tappar. Vi ska ju komma ihåg att andrakedjan är väldigt stabil och inne på väldigt få mål bakåt i 5 mot 5 just nu.

Från förstakedjan har han lyckats att spela ut sig själv. Det är klart att man nu bör köra hårt med O'Regan-Råmaa-Ranta för att de ska få skapa kemi och bli en ledande kedja, de bör ha alla ingredienser för att lyckas iaf.

Då återstår fjärdekedjan där han kan ta en plats från EJK. AP och Ohlsson tycker jag är givna i en fjärde.

För Niderbach är det lite olyckligt att alla från allsvenskan höjt sig rejält medan han själv har stått still eller mattats av lite, blir svårt att sno en plats då.

Blir nog att börja i fjärde och sedan få hoppa in i första/andra ifall det blir skador eller utvisningar som kvittas. Kanske kan han stjäla lite PP tid också i någon formation.

Som sagt lite surt för honom men samtidigt får han se sig i spegeln och fundera vad han kan göra bättre och visa på träning och match att han vill uppåt i laget och kämpar för det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Vet inte om jag tycker Ranta är så given i första. Dåligt spelsinne generellt tycker jag.

Inte så mkt bättre resultat än niederbach. 4 poäng och -7 mot 3 poäng och -7.

Spelar hellre Niederbach där.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Är jag den enda dom tycker AP är en av dom som inlett svagast?
För mig hänger då han mest löst i 4e kedjan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Han lär få fler chanser så fort det kommer mer skador.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:

Jag tycker att väger för lätt i många situationer.
Det gör Woods också., men Woods är mer svårläst med sin skridskoteknik. Och har en bra bössa. !

Tycker också att Teodor håller i pucken för länge innan passningarna kommer. Och det är lite för ofta på för små marginaler han försöker slå dem.

Samt att han försvinner för ofta i matcherna
Tycker han är bäst när han får komma in i zon i en andravåg. Då kan han vara magnefik med sitt spelsinne. När han inte hinner fundera så.mycket i puckkontrollen utan det går på magkänslan.
Kommentera