1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481664 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2593910

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
Satan i gatan, spelar ingen roll om man kollar nyheterna eller HS, lika dystert i båda kanaler! 😂😂

Gaska upp er MoDoiter och ta inte ut allt skit i förskott. Det är i motgång draken lyfter och kom ihåg att vi hade en ganska lång svacka även när vi vann serien och slutspelet i HA. Vem av er trodde på riktigt att vi inte skulle få det tufft och få kriga för varje poäng? Jag såg framför mig att vi skulle ha en plats 13-14 hela säsongen och sen satsa allt i en kvalserie!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
Padrone78: det blir ett jättetråkigt diskussionsforum om alla håller med varandra hela tiden. utmana istället dom som har annan åsikt än dig med bra argument, vem vet, du kanske är anledningen till att någon byter ståndpunkt, och även om ni inte håller med varandra så kan det bli en bra diskussion för det :)

tycker dessutom inte att det är så dystert heller :)
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
Padrone78: Tror inte många här är deprimerad eller ens på långa vägar besviken med säsongen men det betyder ju inte per automatik att folk inte vill diskutera och hoppas på förbättring, att sitta nöjd och dunka rygg med varandra skulle vara fruktansvärt tråkigt och absolut inte utvecklande på något plan.

Jag tror jag talar för 99% av alla Modoiter att vi känner enorm stolthet av vad vårat ”allsvenska” lag har åstadkommit på dessa inledande omgångar, när vi dessutom inte fått igång spelare som Ruohoma, Ranta, Berna så finns det ju faktiskt även sparkapital att bli ännu bättre, men vi kan ju ändå diskutera, fundera och spekulera vad som skulle kunna bli bättre utan att för den delens inte vara extremt stolta och nöjda.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
Padrone78:
Precis, det är mycket hockey kvar på denna säsongen!
Andas - vi ska "bara" hålla oss kvar i år.
Kommentera