1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2594845

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
Trilske: ja, dom avgjorde och det var väl på tiden :)

jag hade kunnat ha lite överseende med dom om dom var en kedja som flyttade pucken från försvarszon till anfallszon eller helst börjar i anfallszon och stannar där, men siffrorna igår är brutala. 5-15 för oregano i fenwick, 4-15 för roma och 7-16 för ranta. där är dom överlägset sämst som forwards. ögontestet säger samma sak, när hv fick tryck framåt var ofta den kedjan inne, någon variant av den åtminstone. fenwick för dom som inte vet är chanser för och emot i spel fem-mot-fem minus täkta skott. se länk för siffror

min enda förväntning på dom, framför allt roma men även oregano, är att dom leder laget offensivt. det är därför dom är här. dom ska skapa mer farligheter framåt än bakåt (åtminstone mycket mer chanser framåt!) och i romas fall vill jag också se att han gör någon medspelare bättre. han måste inte ligga i toppen av poängligan så länge som han hänger med i ett rimligt tempo och hans kedja är ett hot mer än en gång per match. som det är just nu litar jag mer på josh och sams kedjor om modo ska jaga mål och målbilden måste vara att romas kedja gör det den har betalt för.

med det sagt, som jag sagt förut, så har dom en jättechans nu att träna ikapp och försöka hitta något, för om modo får igång roma och/eller oregano så kommer det bli en bra säsong.

(vet inte om hvs stjärnor är något vi vill jämföra med)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
BobbyG:
Synd då att Oregan torde vara borta större delen av uppehållet.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
BobbyG: tillägg från hinken i frågan

Känner du att ni har förbättringspotential? Den tänkta förstakedjan har fortfarande inget riktigt stäm.

– Toppspelare måste vara bäst över tid, så är det i varje lag. Nu är inkörningsperioden gjord och nu får vi träna bra och då är min förhoppning att det ska stämma bättre framöver.

– Jag förväntar mig inte att de ska göra massor av poäng varje match, men jag förväntar mig heller inte att de ska gå minus i matcherna.
Kommentera