1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2594996

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
erjo: klassiska debattklimatet på internet. om du "kritiserar" något så är du negativ och gnällig, om du tycker något är bra så tycker du allt är bra. det finns inget mellanting och det verkar vara jätte svårt att få ha två tankar i huvudet samtidigt. för att ta jojos exempel om att "gå på matcherna och stötta istället" så är det fullkomligt möjligt att göra både det och att efter match skriva här eller att ha fullt förtroende för hinken och karlin trots att man inte är nöjd med spelare X.

tycker man annorlunda än någon så uppmuntrar jag att personen istället kommer med argument varför det inte skulle vara på sättet som första personen säger. du kanske inte kan övertyga personen men det har åtminstone förutsättningar för en intressant diskussion.

kan bara konstatera att om det endast skulle vara ryggdunk här inne och att man dessutom inte ska sitta och skriva under match som puffe sa häromdagen eller att man prompt ska gå på alla matcher oavsett var dom spelas i landet så hade det varit en död forum. så länge inte björklöven och djurgården gör nåt förstås
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
BobbyG: Ska du använda mej får du citera vad jag skrev, inga egna hittepå. Men tycker ändå att det är hyfsat bra nivå på diskussionerna. Sedan att några alltid är genomnegativa o några superpositiva, är ju bara kul

Ska ju inte bara vara 'Lugna gatan' för NuMo, Tarasov o KB65, vår a bästa MoDoratorer(äckligt nära Moderater stavningsmässigt, vänjer mej aldrig)
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
BobbyG: Du ser ingen skillnad på att någon kritiserar en sak mot att 100 personer skriver identiska inlägg för att överdriva något?
Kommentera