1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2594999

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
J F K: då är det väl ett utmärkt tillfälle att argumentera för motsatsen? eller ska vi börja polisa forumet? "nej tyvärr nu har tre personer hackat på rahimi, nu får ingen mer göra det" blir nog lite dumt i slutändan, mycket att göra för Tarasov om inte annat
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
BobbyG: Om vi säger såhär.
Om en femåring argumenterar varför det är en väldigt dålig idé att inte köpa godis till denne och framför det för hundrade gången så spelar det mindre roll om argumenten är konstruktiva. Repetitionen gör det rätt trist i längden.

Min gräns går inte vid tre utan väsentligt högre, men jag kan säkert hitta mer än femtio de senaste matcherna som dessutom saknat konstruktivitet. Det har bara handlat om att förstakedjan är usel.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 2023-11-04 Borta
BobbyG: Precis. "Rytter har redan kritiserat domarinsatsen, om J F K gör samma sak så är det bara okunnigt gnäll". Eller "Nu har 10 personer hyllat laget för segern, nu får inga skriva fler positiva kommentarer om laget". Surrealistiskt.

Vidare är hela det här argumentet "Karlin och Hinken vet bättre än du" rätt barnsligt. Med samma resonemang borde samtliga domare vara immuna mot all form av kritik, då de rimligtvis kan reglerna bättre än 100% av skribenterna på detta forum. För att inte tala om domarbasen. Tänk hur hård kritiken gentemot Peter Andersson var här på forumet. Blir extremt oseriöst om vi supportrar ska ifrågasätta någon med den kunskapen och erfarenheten...
Kommentera