1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484456 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2595319

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Ser att ÖA-Mattias skriver att han inte tror att MoDo är intresserade av att förlänga med Bernhardt förrän han spelar upp sig. Jag tror och hoppas att han har fel.

Det vore fullständigt hål i huvudet att inte förlänga med en spelare som har så pass hög potential. Att vänta tills han exploderar och marknadsvärdet skenar känns som en urusel taktik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Bernhardt är väl en spelare som är bättre i slutet av säsongen. Vore galet att fatta ett sådant beslut nu. Kanske vill uttalandet få få fart på honom?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag tar gärna Bernhardt till Brynäs. Men har han inte varit katastrofal hos er så här långt? Det är i alla fall så det låter här inne på forumet när man läser rundor. Vore ju korkat att förlänga med honom om ni vill nå slutspel nästa säsong, då behöver ni väl riktig spets
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: lyssnar på dagens öa-podd, just nu pratar dom om att förstakedjan måste börja producera och mattias är lite tveksam på om oregano ska vara kvar, han ger det fyra matcher till. tråkigt att dom missat att det är för många som pratat om det på sistone, dom får ju egentligen inte prata om det då :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Vore oerhört märkligt ifall inte Karlin vill behålla den back som han matchar hårdast, och dessutom spelar i alla spelformer.
Kommentera