1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483064 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2607207

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
Rytter: Frågan som återstår blir ju varför hyllade (?) matchcoach Karlin inte gör något av det du ger som förslag och i ditt inlägg?!

I min mening behöver Karlin en motpol som assisterande för att bolla andra tankar ist för som nu en mysfarbror som verkar köra i exakt samma hjulspår.

Övrigt tycker jag dina förslag är väldigt vettiga ⭐️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
Gavelo: Vi har en ledarsida på tre personer plus Hinken och målvaktstränare. Dessa har sina enskilda uppgifter som hittills varit en framgångssaga med tanke på resultaten.
Gick från plats 12 i HA 20/21 till semifinal Karlins första år och steget upp i SHL året efter.

Det vi ser här ser de naturligtvis också, och mycket mer därtill. De har alla underliggande siffror tillgängliga och känner till spelarnas form, humör, sjukdomar, skador osv.

Har fruktansvärt svårt att köpa dessa enkla lösningar som ”spela fysiskt” när spelet går trögt, och att håna Karlin för att han inte matchar laget som du vill. Har han och ledarsidan inte jobbat ihop mer förtroende från dig än så?
Det räcker alltså med en plattmatch i mörkaste November så är tålamodet slut.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
Gavelo:

Jag är övertygad om att Karlin gör ändringar och försöker få spelarna att prestera bättre. Samtidigt är det ju inte han som ska utföra direktiven och har spelare lågt självförtroende så blir det lätt att man tar den bekväma vägen och spelar efter sargen istället för att våga utmana och driva på kassen.

Att tro att Karlin inte gör något är ganska naivt.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
Gavelo: Tror du inte Karlin sitter o lusläser soffcoachernas råd här?

Har du så låga tankar om honom?
Kommentera