1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481303 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2613072

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 23-12-09 Borta
BobbyG: jag skulle säga Nieder då han är sämst bakåt o vekast i hörnen av de jag tänker på och är expert på qtt tappa puckar vid fel läge.
Han må skrivas upp som lovande o ha offensiv uppsida, men eg bara producerat lika som EJK med sin minimala speltid.

Ser hellre en kämpande EJK på en position än nieder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 23-12-09 Borta
MorganaLefaey: Min åsikt är att EJK är väldigt vek på puck, och vinner aldrig en närkamp (med att vinna en närkamp är enligt mig den som får övertaget av pucken). Han kämpar och kan slå bra pass om han inte är under press, annars så bidrar han inte så mycket på isen.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 23-12-09 Borta
MorganaLefaey:

Ja Nieder är en av de jag tänker på som är duktig på att slarva vid linjerna. Tråkigt då han annars gör mycket bra och är en smart spelare men offensiv uppsida. Att få honom att ge fan i att blindpassa in i mitten vid blålinjerna borde inte vara omöjligt. Vet inte hur många gångar man sett honom både i egen och offensiv zon göra det mesta rätt, vänder bort motståndaren och lägger sedan en chanspass in i mitten (favoriten verkar vara backhandpass in i mitten).

Han skulle bli så mycket bättre och ha en given plats ifall han minimerade misstagen och spelade kreativt först när läge ges.

Men han är ung och kommer säkert rätta till detta.

Som du säger så är han ju en av de som är närmast att få stå åt sidan när alla är tillbaka och friska.

Ranta-Sam-Hutsko/O'regan
Aagaard-Dick-Woods
Walli-Rååma-Hutsko/O'regan
Ohlsson-AP-Södergran
Niederbach

Så skulle jag vilja ställa upp med alla tillgängliga. Niederbach får rikta in sig på att ta centerplatsen av AP till att börja med, då skulle även den kedjan kunna få till lite offensiv men då gäller det att han börjar minimera misstagen.

Vilken kedja som är 1:a eller 4:a avgörs av hetast för dagen och speltid därefter.
Kommentera