1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2613044

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 23-12-09 Borta
Rytter: det är verkligen inte det största problemet modo har men kom oh tänka på det när du pratade om sebbe i ditt inlägg

jag tycker fjärdekedjan är ett problem, mest då tänker jag på att dom så otroligt impotenta, ohlsson och adam har en varsin assist på 25 matcher. dom är givetvis inte här för att producera men dom kan heller aldrig en "plusfaktor". särskilt inte när box play också är dåligt.. det bästa dom kan göra är att vara +- 0.

noterar att adam tekar 38,3%. att jämföra med josh 54,2, sam 52,2 och roma på 50. tekningar är inte allt och ärligt talat inte heller en superviktig statistik men är det något en fjärdecenter ska vara lite extra bra på enligt mig så är det att vinna tekningar i försvarszon så kedjan får möjlighet att flytta ut pucken.

vi pratade en del om vem som ska stå åt sidan när , om, alla är friska och krya men frågan är om inte adam är en kandidat att göra det? eller sebbe för den delen också även om jag tycker hans speed kanske kan vara ett vapen i en annan omgivning

förstakedjan
ranta-sam-hutsko
södergran-oregan-walli
sebbe-roma-niederbach
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 23-12-09 Borta
BobbyG: jag skulle säga Nieder då han är sämst bakåt o vekast i hörnen av de jag tänker på och är expert på qtt tappa puckar vid fel läge.
Han må skrivas upp som lovande o ha offensiv uppsida, men eg bara producerat lika som EJK med sin minimala speltid.

Ser hellre en kämpande EJK på en position än nieder.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 23-12-09 Borta
BobbyG: Sebbe har en gjuten plats i truppen tycker jag; han är nyttig framför allt defensivt.
Kommentera