1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482452 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2626015

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Trilske: övertygad om att modo inte har något på kroken utan detta skedde pga att det helt enkelt behövdes, av vilken anledning det nu är. tänker inte spekulera i det ena eller det andra, kan endast konstatera att han på isen var en stor flopp, tyvärr för modos del.

undrar vad status är på jacobsson? inte spelat två senaste. han känns närmast till hands före lucas pettersson eller liknande
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
BobbyG:

Jag kan se att man plockar tillbaka jacobsson tills det löst sig med ersättare.

Men jag tror inte, som jag tidigare varit inne på, vill att han ska vara en bärande pjäs under en säsongen som handlar om att klara livhanken, utan man ser nog hellre att han får lugn och ro i en allsvenskan.

Det är inte främst baserat på sportsliga grunder som jag inte vill ha hit honom utan mer för att inte riskera att "bränna" honom.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
BobbyG: Ja vi kan nog glömma tanken på att vi tar in någon ny förstecenter inom en snar framtid. Marknaden i Europa är helt död och vi har sett hur det gått med amerikaner från AHL.

Om en spelare dessutom inte har något jobb vid denna tiden på året är det en stark indikation på att något är fel!
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
BobbyG: Om han och ledningen inte drog jämnt så va detta jättebra på många sätt. Han har ju inte direkt varit den som har lyft laget. Han verkar ju vara en enormt egotrippad diva. Han drog ju inte jämnt med ledningen i Leksand heller. Han är en otroligt skicklig hockeyspelare men funkar det inte med laget är det bara en belastning. Hoppas nu bara att Modo kan få in någon ersättare.
Låst ämne