1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482400 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2626106

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
duk4S: Hela den här historien har ju varit en mardröm!!!

Först tar vi hit Ruohomaa som förste center, och han misslyckas! Kanske föga oväntat när vår fw-sida mest består av hårt arbetande gnuggare!

Det är som att sätta en Rolls Royce mellan två Fiat Uno's!

Sedan skickar vi honom, och står nu helt utan förste center! Finns inga vinnare alls i den här historien.

Vi har i princip spelat en hel säsong utan en första kedja. Och hur man än vrider och vänder på det, så är det ett gigantiskt misslyckande!!

Det är snarast ett mirakel att grabbarna presterat så bra som vi ändå gjort!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Confusius: I sak har du helt rätt, även om skador och annat skit även hämmat honom, jag skulle inte bli förvånad om han gör succé i Frölunda.

Men om vi då tittar på det så vad har vi, hur gör vi?!

Josh har varit klanderfri hela säsongen och den kedjan tycker jag gjort sig förtjänt av att få äran att spela som modos första kedja.
Sen blir det lite knivigare men Orégan som även spelar center bör väl återgå till det och kanske centra Hutsko och Ranta även om det på papperet blir en ganska svag kedja defensivt.

Sen då, ja vi har Niederbach, Karlsson och Pettersson kvar som centrar och det rimliga här borde kanske vara att sätta Niederbach på en kant även om jag inte tror det spelar någon jättestor roll hur man formerar 3:e och 4:e kedjan, känslan är att alla kan spela med alla och göra det bra.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Confusius: ja, vi sa väl det för nån vecka sen, tänk var modo hade kunnat vara med en fungerande förstakedja. sen vet man aldrig ändå, kanske inte hade fått samma utväxling på josh kedja, vem vet.

han har dock fått alla chanser att bevisa sig och ärligt talat, har han varit bra i mer än 3 av 20 matcher? det ligger inte bara på hans kedjekamrater, tvärtom, han är, förlåt var, här för att göra sin omgivning bättre, eller som han själv säger till frölunda nu

”Frölunda är en av de bästa klubbarna i ligan och klubben har alltid ambitionen att vinna något. Jag har en offensiv uppsida och vill hjälpa mina vingar att bli bättre. Jag är redo att spela direkt”, säger den 35-årige finländaren.

tror att modo klarar sig lika bra utan honom som med, den version av honom som vi fick se. han lyckas säkert bättre i frölunda men inte sagt att det hade blivit bättre här i övik. är mer bekymrad över sam och hur det kommer påverka laget
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Confusius:

Lägg där till lite ironi i historien.

Plötsligt så blommar Ruohomaa upp i Frölunda dressen efter några månader rehabträning här hos oss.

Alla kommer få se den gamla Ruohomaa från Leksandstiden.
Han blir parhäst och får direkt en kemi med Jere Innala
Och börja snitta 1 poäng per match resten av tiden :-)
Låst ämne