1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482499 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2626115

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Confusius: I sak har du helt rätt, även om skador och annat skit även hämmat honom, jag skulle inte bli förvånad om han gör succé i Frölunda.

Men om vi då tittar på det så vad har vi, hur gör vi?!

Josh har varit klanderfri hela säsongen och den kedjan tycker jag gjort sig förtjänt av att få äran att spela som modos första kedja.
Sen blir det lite knivigare men Orégan som även spelar center bör väl återgå till det och kanske centra Hutsko och Ranta även om det på papperet blir en ganska svag kedja defensivt.

Sen då, ja vi har Niederbach, Karlsson och Pettersson kvar som centrar och det rimliga här borde kanske vara att sätta Niederbach på en kant även om jag inte tror det spelar någon jättestor roll hur man formerar 3:e och 4:e kedjan, känslan är att alla kan spela med alla och göra det bra.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Gavelo: oregan spelade mellan ranta och hutsko senast men jag tycker den kedjan saknar balans. tyvärr finns inte materialet just nu för balans i kedjorna heller

woods-josh-mikkel rör vi inte
södergran-oregan-walli tycker jag har intressanta komponenter
ranta-adam-hutsko, i väntan på sam som tar adams plats då.
då blir det sebbe-niederbach-ejk över. kanske funkar? om inte annat bör sebbe och ejk kunna täcka för niederbach

det mest intressanta blir att se om det har en effekt på laget? ville man ha kvar honom och tycker hinken är dum som skickar iväg en potentiell offensiv pjäs? eller en befrielse att bli av med det (påstodda) bojsänket? eller spelar det ingen roll alls? han har varit en del av kaptensgruppen, har det haft nån påverkan, bra eller dålig?

frågor vi inte får svar på såklart, rent retoriska
Låst ämne