1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482423 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2626121

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
Gavelo: oregan spelade mellan ranta och hutsko senast men jag tycker den kedjan saknar balans. tyvärr finns inte materialet just nu för balans i kedjorna heller

woods-josh-mikkel rör vi inte
södergran-oregan-walli tycker jag har intressanta komponenter
ranta-adam-hutsko, i väntan på sam som tar adams plats då.
då blir det sebbe-niederbach-ejk över. kanske funkar? om inte annat bör sebbe och ejk kunna täcka för niederbach

det mest intressanta blir att se om det har en effekt på laget? ville man ha kvar honom och tycker hinken är dum som skickar iväg en potentiell offensiv pjäs? eller en befrielse att bli av med det (påstodda) bojsänket? eller spelar det ingen roll alls? han har varit en del av kaptensgruppen, har det haft nån påverkan, bra eller dålig?

frågor vi inte får svar på såklart, rent retoriska
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-01-06 Hemma
BobbyG: Jag håller med, det är 3 ganska kvicka herrar som gärna tänker framåt och det blir lite sparsamt tänk bakåt, lite obalanserat som du säger.

Walli och Hutsko kan faktiskt fungera, båda går gärna rakt på mål och med en bra center som kan fördela puckarna så kan det faktiskt fungera, men utan att vara där på träningarna och se hur dom jobbar så är det högst spekulativt från min sida.

Men som sagt, spännande och se om laget reagerar på avskedet från Ruohoma, min gissning är att avsaknaden av honom inte kommer märkas, AP och EJK är nog taggade på att få speltid.
Låst ämne