1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481365 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2628714

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
HalvHund: Leksand var kassa två första perioderna. Man visar vad man kan i 3e men insatsen är i helhet en av våra sämsta på länge. Matcher som denna tycker jag ni ska vinna ifall ni vill hålla i längden.

Man borde inte vara nöjd med strö poäng när motståndarna spelar dåligt för då blir man straffad när man möter motstånd som spelar bra.

Tror ni löser det till slut dock då det finns lag i ligan med mycket större problem och ni har en bra nivå när ni väl kommer upp i den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Jalapeno: håller med om att er 2a var svag men de 2 övriga perioderna vinner ni med råge!

Jag hoppas verkligen jag har fel för jag gillar inte hur Modos spel ser ut sista tiden, visst trillar pinnar in lite här och där men jag vill se mindre panik och rakare rör, framförallt i egen zon
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Jalapeno: Jag har alltid ogillat Challe. Den dagen han blev klar som tränare för MoDo skrek jag "Neeeeeejjjj!!!" rätt ut. Som att jag försökte väcka mig själv ur en jobbig mardröm. Jag drömmer om att Trottoarkant IF ska torska sjunde avgörande mot Plywood IK i ett negativt kval.

Med det sagt.

Intervjun han gjorde mellan period 2 och 3 var bland det bästa jag har sett. Inga undanflykter, inga bortförklaringar, ingen fokusförflyttning... enbart "Vi vet hur vi ska spela, vi har inte gjort det hittills, det är negativit men vi korrigerar det i tredje."

Att ha 0-5 i utvisningar, kunna säga att det speglar matchbilden och sedan gå ut och vinna, det är är tamejtusan respekt.

Får en konstig känsla av att många lag vill ha MoDo i SHL...
Kommentera