1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481011 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2628860

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Robin Ztorken L: Jag måste ge er beröm att komma tillbaka in i matchen och lugga oss på poäng med tanke på hur det stundtals såg ut på isen. Minst 1 p per match och ni grejar det. Det tror jag ni klarar även fast det kommer att bli tight.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Var på matchen igår och kände mig ändå nöjd efteråt. I stort sett varje match jag sett i år där MoDo släppt in puckar i första perioden har det rasat iväg åt ett håll. Tänkte, nu blir det 5-0 eller liknande precis som jag fruktade inför matchen. Det har varit jobbiga matcher att se. Istället lyckades MoDo vända på det. Oavsett förlusten i förlängningen var det härligt med ett poäng där jag väntat mig noll. Bättre med jämna matcher och hoppas vi spelar fler sådana för då har vi alltid chansen att dra det längsta strået!

Har inget minne av MoDos spel i egen zon - gjorde mig nervös när de fastnade där alldeles för länge! Var ändå mycket bättre än den miserabla rbk-matchen som jag nu förträngt. När de tog sig ut ur zon kom de ändå med fart och var några fina lägen. Nog ser man självförtroendet inte är på topp när det tvekas, skjuts ej direkt, passas extra och man inte "går för det". Förhoppningsvis kan detta börja byggas upp med nya insatser. Tycker ändå vi gör det bra!
Kommentera