1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2630703

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Costanza: Kan vi bara börja vinna lite under ordinarie så ska det lösa sig oavsett tror jag.

Oroande dock att våran 1:a kedja är helt off, Orégan fick visserligen äga puck mer än 2 sekunder åt gången igår då Oskarshamns försvar i mittzonen var bedrövligt men dom skapar ingenting, någon C-chans här och där men annars är dom märkligt svaga.

Ang kritiken mot Niederbach, många verkar enbart bedöma honom för offensiven och verkar förblindade att se det fina hemjobbet han ofta gör i matcherna, han är aldrig eller sällan på fel sida i hemjobbet över anfall och mittzonen.
I egen zon är alla mer eller mindre usla så att hänga ut 21 åriga Theo för någon miss ibland känns groteskt.

Aja nu kör vi
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Gavelo: Jag tycker att Niederbach är vår kanske sämsta forward. Hans hemjobb är helt ok då han ofta är på rätt plats, men då han är så fysiskt svag och inte har skridskoåkningen riktigt då förlorar han många dueller. Och han tappar puck alldeles för ofta på korkade grejor som att passa bakom ryggen i egen zon.

Både O'Regan och Hutsko skapade fler och bättre chansen än Niederbach, som endast hade ett bra pass till Ranta som denne direktsköt på.

Så länge vi inte vill inkvartera på ålder och födelseort tycker jag att de bästa ska spela.

Att jag kritiserar honom beror också på att jag tycker att han har potential, men i princip väljer att inte nyttja den. Skulle han bara välja säkrare lösningar istället för att allt som oftast tokchansa skulle jag lättare köpa det.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Gavelo: Precis, detta är ett LAG som gjort det bra. Hinken vet inte facit på dem han tar in. Ingen är perfekt. Bara de jobbar hårt och inte glider och suckar så är jag nöjd. Då har de ändå gjort allt de kan för att försöka plocka poäng. Hoppas det räcker i denna svinhårda liga.
Låst ämne