1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2630737

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Gavelo: Jag tycker att Niederbach är vår kanske sämsta forward. Hans hemjobb är helt ok då han ofta är på rätt plats, men då han är så fysiskt svag och inte har skridskoåkningen riktigt då förlorar han många dueller. Och han tappar puck alldeles för ofta på korkade grejor som att passa bakom ryggen i egen zon.

Både O'Regan och Hutsko skapade fler och bättre chansen än Niederbach, som endast hade ett bra pass till Ranta som denne direktsköt på.

Så länge vi inte vill inkvartera på ålder och födelseort tycker jag att de bästa ska spela.

Att jag kritiserar honom beror också på att jag tycker att han har potential, men i princip väljer att inte nyttja den. Skulle han bara välja säkrare lösningar istället för att allt som oftast tokchansa skulle jag lättare köpa det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
J F K: Jag tycker inte Walli, södergran, Oregan, Hutsko, Ruohoma eller woods är bättre i dagläget, alla gör bra och dåliga saker men jag kan absolut inte se varför Niederbach anses som sämre än de övriga.
Walli och södergran är katastrofer i egen zon och levererat inte längre framåt.
Oregan och Hutsko bör vara 2 stjärnor men är helt osynliga, dom börjar få en 15-20 matcher under bältet så dom har inte så mycket att skylla på längre.
Woods gör lite mål i PP men har fantastiskt svårt att komma loss i 5 mot 5, han väger för lite och blir ganska enkelt bortplockad.

Jag håller med om att en ”stortalang” bör kunna göra det bättre men till hans försvar så har han fått hatta runt ganska frekvent och inte haft en riktigt fast omgivning på hela säsongen.
Jag minns hur bra han var på försäsongen, en av våra främsta men sedan har det stagnerat.
Han är dock bara 21 så jag väljer ändå att ge honom lite tid.

I övrigt så är det väl detta som är charmen med ett i stort allsvenskt lag, David mot Goliat, upp till bevis osv.
Det som ändå känns bra är att vi inte står och faller med några individer, modo står och faller med hela laget vilket i slutändan känns riktigt bra.
Låst ämne