1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484033 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2639995

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
KB65: det som talar emot att skeppa hutsko är att modo är tunna nog som dom är på forwardssidan, tänker rent numerärt. jag ser gärna 15 forwards i truppen efter 15e för att säkra upp inför ett eventuellt, eller troligt, kval.

hittar hinken nåt på marknaden och plockar hem theo och op, ja men skicka honom då. tyvärr. jag vill att det ska funka. jag förstår värvningen i sig, tycker den var rimlig när den gjordes.

är egentligen emot det här att välja det så kallade hjärtat före kvalitet, särskilt när modo har så låg kvalitet att börja med, men när spelaren som ska vara kvalitet inte får ut någon så är det kanske bättre med hjärtat.

tänker mig nån form av

josh kedja
ranta-oregan-potentiellt nyförvärv
x-sam-x
x-x-x

södergran, walli, theo n, theo j, sebbe, adam, ejk och op får helt enkelt slåss om fem platser. bra med konkurrens, bra att kunna peta spelare som inte presterar, bra med kroppar vid bortfall. ett av modos ganska många problem just nu är att det egentligen bara går att bänka en spelare, när det är många som inte når upp.

inte säkert det blir bättre med mer spelare men tror inte det skadar under den korta perioden det blir
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
BobbyG: O’Regan och Ranta ska inte spela i samma kedja, speciellt inte om O’Regan ska spela center. Den kedjan som den ser ut idag är så dåligt komponerad att man börjar ifrågasätta varende en i ledarstaben. Alla tre är helt vilsen i defensiven och ingen har vett att förstå att man inte kan tappa puckar på linjerna.
Låst ämne