1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2641928

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
Bad_Brett: nej att hans värvningar träffat helt fel (undantag Ranta och Lassi) går ju inte att argumentera bort. Sen är det ju hans första säsong på högsta nivån som sportchef, plus kommer sist in (och sannolikt belastad av redan skrivna kontrakt för as trupp) plus dålig budget plus att alla vet att Modo sannolikt kommer vara slagpåse och har noll procent chans på guldet. Det krymper ju sannolikheten för att han ska träffa rätt. Han hade behövt sinnessjukt bra fingertoppskänsla (och en del flyt) för att lyckas och det besitter han uppenbarligen inte ännu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
grimiss: Vad brukar man kalla det? "Binda ris åt sin egen rygg"?

"Henrik Gradin börjar sin roll som sportchef i MODO Hockey den 1 maj 2021 och kontraktet löper för de tre kommande säsongerna. Gradin har mångårig erfarenhet från hockey på högsta elitnivån, de senaste fem åren som scout för Colorado Avalanche men har också tidigare erfarenhet från såväl junior- som seniorverksamhet i MODO Hockey.

-Det känns kul och inspirerande att få vara en del av den här organisationen. Vi har en resa att göra framåt och det ska vi göra tillsammans, jag ser fram emot att bygga ett starkt team och återta en plats i SHL. Jag vet vad det betyder för alla våra supportrar, partners och hela stan. Nu ska vi försöka bygga något långsiktigt hållbart såväl på Herr- som Damsidan, kommenterar Gradin."
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
grimiss: Hade inte MoDo en dipp under fjolåret också i typ januari? Har man tränat på ett sätt som gör att man utgick från att det skulle bli kval, och man ska vara som bäst då? Precis som det kändes som deras plan var i HA, fast slutspelet istället då. Karlin sa väl t o m lite kryptiskt typ ”utan att säga för mycket, men vi har koll på läget” när det gick som tyngst förra säsongen.
Läste man mellan raderna lät det som att det kunde ha med träningsupplägget att göra. Ren spekulation från min sida.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
grimiss: Alla verkar ha glömt hur grym Hinken var i båset också. Är han verkligen rätt man på SHLnivå?
Kommentera