1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481599 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2645509

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
TickledDonkey: det kan jag tyvärr inte göra, men det fanns garanterat spelare tillgängliga, men jag tror att Hinken höll igen eller fick order att hålla igen börsen.

Jävligt känsligt att kritisera sportchefen här märker jag men faktum kvarstår att jag tycker att han bara lyckats med två värvningar (lassi och ranta) resten är då i min bok fetfloppar.

Sen hade han förvisso jackpot i allsvenskan men det är att jämföra äpplen och päron.

Hade han varit spelare eller tränare hade han fått kicken resultatmässigt innan nyår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
Frontschwein:
Inte särskilt känsligt, det är bara att du inte riktigt kan backa upp den. Någon måste välja sist och det blev vi. Tycker tvärtom att nyförvärven i regel gjort laget bättre, möjligen då Hutsko pck med facit i hand verkar det varit ett dåligt beslut att släppa Ruohomaa.

Men i övrigt så kan jag faktiskt inte se vad han skulle gjort annorlunda, han var ute efter Strömwall exv.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
Frontschwein: Lätt att glömma nitlotter som MacMaster, Jellisejevs och Marenis. Ingman var stundtals riktigt bra men hade också perioder då han knappt platsade. Var också en del konstigheter med honom då han blev avstängd för filmning och blev väl avstängd även av Östersund.

Är väl främst värvningarna av Bernhardt, Näsén, Woods, Big Sam och Big Dick, samt möjligtvis Ranta som sticker ut.

Jag tycker inte Hinkens storhet sitter i hans träffsäkerhet i värvningarna, utan att han byggt en kultur som stjärnspelarna vill vara kvar i. Och det är egentligen mycket viktigare eftersom det skapar stabilitet över tid.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
Frontschwein: Så du svamlar och hittar på. Det säger sätt rätt mycket in ditt konto. Vilket lag hejar du på egentligen??
Kommentera