1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482806 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2645945

Sv: Apropå ingenting...
bollan123: Haha, för guds skull, hoppas din mamma sköter om din ekonomi ett tag till medans du går klart skolan 😂

Han kommer inte få ett nytt 2-3 års kontrakt i Schweiz, han kommer inte heller få ett kontrakt värt 600 i månaden då han inte tillhör den lilla skara toppspelare som har dessa summor.

OM och då med ett stort OM så kanske han erbjuds ett 1+1 i bästa fall, troligast ett 1 år kontrakt, när de löper ut är han 33 och kommer inte tjäna i närheten av vad dom bästa gör i Sverige om han kommer hem.

Alltså är ett 3 års kontrakt i Sverige både bättre ekonomiskt och trygghetsmässigt än ett 1 års kontrakt i Schweiz i dagsläget.

Att du sen drar in Victor som är flera år yngre och har helt andra valmöjligheter kvar i sin karriär visar bara på att du inte har en aning om vad vi pratar om. 🤯🤣
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Han kan lätt få 1+1 till i Schweiz om han nu vill. Han har varit sitt lags bästa poängplockare nästan varje år så såklart han är kvar om han vill.

Sedan ska jag förklara något åt dig gällande 600k. Det jag skrev initialt om 600k var att enligt Madhawk så kan en svensk klubb betala en spelare 600k+ i månaden men det är fortfarande mindre än vad spelaren skulle tjäna i Schweiz. Så rent pengamässigt tjänar Jesper nog det dubbla där nere än vad han någonsin skulle tjäna i Sverige. SÅKLART han väljer dubbla lönen i alperna över att spela i Sverige det skulle 99.9 av hockeyspelare göra och 100% av vanligt folk göra.

Jesper har varit en poängspelare hela sin karriär jag tror absolut inte han kommer sluta vara det om 2-3 år också om han tar hand om sin kropp. Vann inte en 36 åring i Omark poängligan i Schweiz förra säsongen? Varför skulle inte Jesper kunna fortsätta som han i 2 år till då tills han blir 34?
Kommentera