1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482462 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2655229

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
J F K: Ganska många spelare har nog blivit överkörda en gång i sin karriär utan att bli kastad under bussen i media av sin egen coach efteråt. Tror knappast det är det man vill höra när man åkt på hjärnskakning och blir borta flera veckor, men du kanske jämför det med samma som att missa öppet mål eller släppa in ett höstlöv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
Greg P: Jag förstår inte hur du kan kalla det att bli kastad under bussen. Jag förstår såklart att effekten blir oerhört mycket värre jämfört med ett missat mål, men Ante säger ju bara att han borde skyddat sig bättre. Något också alla kan se.

Sanny tyckte att matchstraff skulle räckt för Niederbach. Han var ju inte ens på väg att tackla, utan det blev mer en krock när Rindell åkte som han gjorde. Sedan kom givetvis kritiken att Rindell måste skydda sig bättre, men det har jag inte hört en enda expert uttala sig annorlunda om heller. Släpp det. Vi kan köpa att det blev en femma, men nästan ingen tycker att det skulle blivit mer än så med tanke på mottagarens agerande, uppsåtet och hur faktiskt Niederbach snarast begränsar tacklingen.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
Greg P:

Jag har helt plötsligt börjat gilla Ante och Kapanen.
Och Niederbach!
Kommentera