1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482300 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2655242

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
Greg P: Jag förstår inte hur du kan kalla det att bli kastad under bussen. Jag förstår såklart att effekten blir oerhört mycket värre jämfört med ett missat mål, men Ante säger ju bara att han borde skyddat sig bättre. Något också alla kan se.

Sanny tyckte att matchstraff skulle räckt för Niederbach. Han var ju inte ens på väg att tackla, utan det blev mer en krock när Rindell åkte som han gjorde. Sedan kom givetvis kritiken att Rindell måste skydda sig bättre, men det har jag inte hört en enda expert uttala sig annorlunda om heller. Släpp det. Vi kan köpa att det blev en femma, men nästan ingen tycker att det skulle blivit mer än så med tanke på mottagarens agerande, uppsåtet och hur faktiskt Niederbach snarast begränsar tacklingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
J F K: Jag har redan släppt situationen skrev jag. Den tar olyckligt när Rindell tappar pucken i uppspelet samtidigt som Niederbach kommer körandes, maximal oflyt. Det händer några gånger per match spelare inte har full koll på pucken och har blicken upp och är i en dålig sits att skydda sig. Har aldrig påstått den är ful eller ifrågasatt om antalet matcher är korrekt.

Det jag skrev var att Ante inte borde slänga en egen spelare under bussen. Har han synpunkter på Rindell kan han ta det internt med han inte i TV4 och i tidningar.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
J F K:

Förmodligen ovan med självrannsakan då han är van med en sportchef som står i direktsändning och påstår att de blir "pissade på".

Han har ju inte ett rätt då han även kallade hinkens uttalande om ev. överklagan för en "upptrappning" gentemot stoppels utspel som vad jag minns bl.a. kallade till sig domarbasen för ett möte mitt under brinnande slutspel.

Hur han får det till en "upptrappning" av stoppels agerande har jag svårt att förstå.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
J F K:

Det börjar spåra ur det här med att vara bra fans!
Har känt samma i våran bok!
Kommentera