1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480571 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2657341

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-22 Hemma
Gavelo: Jag såg ej matchen igår men vet att en match knappast är tillräckligt underlag för att slå fast något.
Dickie-kedjan särar han i princip aldrig på vilket ger rätt få alternativ i övrigt, speciellt nu med skador/avstängningar på centrar.

Ett alternativ vore dock att flytta upp Oregano som center mellan Ranta och Topping, och ner med Södergran ihop med Sam.
Men om det blir bättre vetefan..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-22 Hemma
Nucky:
Tycker Vigge-O Regan börjar fungera bra så tror inte han vill sära på dem.

Skulle faktiskt tro att Lucas P för chansen som 4 center imorrn.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-22 Hemma
Nucky: Det hade inte behövts en match ens för att förstå att den konstellationen inte är gångbar i Shl, dom uträttade ingenting och såg verkligen helt felkomponerad ut, som väntat!
Hur man än vrider på det så är inte gångbart att ha en spelare som Ranta i en så svag omgivning.
Jag är oerhört förvånad att MK ändå testade!

Problemet är att vi är en center kort.
2:a kedjan kan man lämna som den är men man måste skapa förutsättningar att ha 2 starkt offensiva kedjor och då blir alternativen få så länge Theo x 2 är borta.

Danny har fått in några poäng på kontot senaste matcherna så det kanske är läge att spela Ranta som 3:e länk med Danny och Sam, då har vi 2 på förhand staka offensiva kedjor som samtidigt har centrar med stark defensivt ansvar.

Ap får centra Södergren och Walli tills Niederbach är tillbaka, en ganska tung 0-0 kedja med en liten uppsida offensivt och skaplig defensivt.
Möjligtvis kan man ersätta någon av yttrarna med Topping, men jag hävdar starkt att Toppings underliggande svaga siffror defensivt gör att han inte kvalar in som center, iaf inte på denna nivå!
Kommentera