1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480586 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2657975

Sv: Apropå ingenting...
Specter:

Bara att lägga ner allt då de som beslutar inte har kompetens att tolka situationer.

Niderbach fallet handlar om en spelare som fumlar med pucken och stirrar ner på den som han spelade P12 och sätter sig själv i en farligt situation när han böjer sig ner och försöker nå en puck han redan tappat, här skulle han gett fan att gå på puck och gjort sig beredd på fysisk kontakt direkt då han tappade pucken genom att möta Niderbach och försöka låsa honom eller vara beredd och krocka med honom. Rindell måste vara en otroligt mjuk spelare.

Kopacka delar alltså ut en smäll direkt mot huvudet på en spelare i mycket mer upprätt position som precis levererat en passning och har blicken över mot andra sidan isen och därför inte ser kopacka i tacklingsögonblicket, det handlar alltså inte om en spelare som fumlar med pucken och försöker nå en redan tappad puck. Tacklingen går med axel och arm direkt mot huvudet som första point of contact.

Säg att Niderbach straff är rätt med 4 matcher, då bör Kopacka ha 6-8 matcher om man jämför situationerna och smällarna.

Rätt beslut tycker jag hade varit max 1 match på Niderbach och 4 på Kopacka.

Bara lägga ner denna så kallade nämnd eftersom besluten är så inkonsekventa, man måste ju kunna kolla på tidigare händelser och hur man beslutat för att ta med det och jämföra situationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Vilket lag bör man hålla på i eftermiddag tro? Malmö eller Rögle? Rögle känns lite starkare tycker jag. Så kanske bra om de tar alla poängen egentligen.
Kommentera