1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2662971

Sv: Apropå ingenting...
Majbrasan: Jag menar såhär.
Modo plockar upp JD från echl, eller egentligen på lån till ahl med skrala resultat.
Modo skolar honom från en medelspelare till en toppspelare i As och sen även Shl, han är en stor del av modos framgång och vet exakt vad han får i Modo, vilken framgångsrik roll han har och vad som komma skall, han kommer dessutom få en hög lön i Modo och säkerligen ett riktigt långt kontrakt.
Modo har precis klarat utmaningen att säkra nytt kontrakt, det är nu vi ska kunna bygga ett lag som på allvar kan slåss om slutspelsplatserna, då skriver han på för ett lag som ligger sämre än oss i tabellen och som dessutom saknar huvudcoach enbart för att han får lite mer pengar.

Alla får tycka vad dom vill i JD gate, men detta landar inte väl hos mig iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag är på din sida i det här.
Framförallt det faktum att han uppenbarligen ligger i förhandlingar med en konkurrent som vi tampas med om en slutspelsplats.
Jag vet att det är en del av spelet osv, men det är alldeles oavsett åt helvete och jag hade faktiskt lite högra tankar om honom.
Hade han väntat 1,5 veckor hade det varit ett helt annat läge.
Känns som det var en affär som gick väldigt snabbt eftersom signalerna från MoDo-lägret varit positiva tills det plötsligt vänder på en femöring.
Tror Rögle läcker det till Mattias på Allehanda i princip omgående för att skapa lite kaos i laget och föreningen samt hos supportrar.
Rögle är m.a.o en riktig jävla piss-klubb som aldrig vunnit något eller gjort något som helst avtryck i hockeysverige (Kenny är undantaget som bekräftar regeln)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Att påstå att Modo skolade JD till en toppspelare i HA är bara löjligt. Han var värvad som en toppspelare och överträffade förväntningarna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag kan någonstans känna såhär;

(1 MoDo och hinken ville behålla Josh. Det var i princip klart, det har det pratas mer om inom föreningen.

(2 Rögle lägger monsterbud och JDs agent kontaktar då MoDo och frågar om ett motbud.

(3 Hinken känner direkt att (han) MoDo inte vill lägga dom pengarna på JD, inte för att han inte är värd det, men kanske för att vi inte vet var hinken fått fram redan nu när han inte är sist på bollen.

(4 JD kommer inte bli en NHL spelare, han måste därmed säkra sin framtid så gott han kan och tackar ja till Rögles monsterbud. (Ja, rent ekonomiskt)

(5 Jag litar på hinken, trots svaga värvningar den här säsongen och hans omdöme gällande JD-gate.

Slutligen; Vi märker vad som är sant och inte sant inom 1,5v, oavsett vad, lycka till i framtiden JD och tack för alla fina minnen vi fått tillsammans. Spetsa colan och in i sargen alla MoDofans. Det finns mycket kvar att spela om än!

Rätt likt de Rytter skrivit, hade missat det. Men vad gör det - Det är Fredag!
Kommentera