1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480574 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2663120

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag är på din sida i det här.
Framförallt det faktum att han uppenbarligen ligger i förhandlingar med en konkurrent som vi tampas med om en slutspelsplats.
Jag vet att det är en del av spelet osv, men det är alldeles oavsett åt helvete och jag hade faktiskt lite högra tankar om honom.
Hade han väntat 1,5 veckor hade det varit ett helt annat läge.
Känns som det var en affär som gick väldigt snabbt eftersom signalerna från MoDo-lägret varit positiva tills det plötsligt vänder på en femöring.
Tror Rögle läcker det till Mattias på Allehanda i princip omgående för att skapa lite kaos i laget och föreningen samt hos supportrar.
Rögle är m.a.o en riktig jävla piss-klubb som aldrig vunnit något eller gjort något som helst avtryck i hockeysverige (Kenny är undantaget som bekräftar regeln)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: vad negativt det blev här inne. Dickinsson har varit bra men under Karlin är det en lagmaskin som gör jobbet med en grym målvakt som fixar några matcher på egen hand. Att spelare byter klubb är inget konstig… gläds åt att nu är vi i en serie där vi kan välja om vi vill matcha de flesta bud.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:

Lite för mycket fokus på Josh och vad han gjort, jag tror inte han ligger i förhandlingar med klubbar och ringer runt och letar utan det är agenten.

De flesta hockeyspelare lämnar allt sådant till sin agent och säger mer leta alternativ till mig där jag är garanterad denna roll och kolla vad jag får för erbjudande vill helst lira i dessa ligor och absolut inte i Timrå. Agenten har sedan letat och förhandlat med klubbar och trissat priset.

Kan ju vara så att inget är skrivet men agenten har meddelat rögle att deras bud är tillräckligt och han är beredd att skriva på dessa villkor. Med det sagt så kan det ju vara så att Josh inte har bestämt sig själv eller satt någon kråka på ett kontrakt, därav gradins kommentar att inget är skrivet.

Vi ska ju komma ihåg att agenterna lever på att flytta runt spelare och trissa löner.
Kommentera