1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480405 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2671385

Sv: Silly season
Mano: Med Winberg in så har jag nog avskrivit Ludde B. Annars tror jag det hade varit en fullt godkänd värvning för tredje som du skriver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: Det är återigen min högst personliga tro och åsikt, men Winberg som är finsk landslagsman den här säsongen går då i första backpar. Gärna tillsammans med Norlinder. Ludde går i tredje med Rundblad, eller om det finns någon som helst möjlighet att lösgöra den senare från kontraktet, en ny spelare. Berg och Norén trycker på för att ta platserna från de andra.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65:

Jag är inte speciellt såld på Ludde. Hade han så gärna velat spela i Modo hade han kunnat lämna Finland för att hjälpa oss i HA.

Han hade kunnat vara en pjäs när vi skulle etablera oss, nu efter första året så tycker jag vi ska satsa på klass och låta Bernhardt, Näsen som är i bra ålder fortsätta att utvecklas.

Tror att Ludde kommer hålla samma nivå som Rundblad och är tveksam ifall han accepterar en roll i tredje backpar och utan tid i PP.

Däremot ser jag gärna att man går på Norlinder samt kollar ifall Berglund har en SHL out och vill ansluta till oss trots kontrakt. Där har vi spelare i rätt ålder som kan utgöra en stomme en längre tid. Hägg skulle även kunna funka som defensiv klippa och ersättare till Rubins.

Sedan går vi efter Sellgren när han blir tillgänglig.
Kommentera