1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2674787

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Så är det, alla mynt har 2 sidor.
Även om Luleå varit med och höjt ribban för svensk damhockey så är deras modell rätt destruktiv om man inte bara bryr sig om annat än att vinna allt, hela tiden, varje år oavsett!

Själv tycker jag damhockeyn måste få utvecklas i sin egen takt med fler tjejer som spelar hockey och fler som får får möjligheten att spela in sig i a-trupperna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Måste säga att jag inte ser mycket damhockey, men att man tillåter tacklingar ger en dimension i spelet som gör det mer underhållande helt klart. Sen tror jag inte dom kommit underfund med hur dom ska använda det i spelet riktigt än men.
Tycker helt klart det är bättre nivå på spelet idag, men precis som tidigare lider man av att det är väldigt ojämnt inom laget. Åtminstone alla utom Luleå som storhandlar varje år. Känns som alla spelare som gjort det bra i MoDo är eller varit i Luleå...

Men blir jobbigt för t.ex MoDo när man dels har Ljungblom som är riktigt bra, Mira och Ebba som är bra och uppåtgående, men samtidigt har man spelare som ger bort pucken rätt omgående när man får den.
Tycker stora skillnaden mot Luleå är just att de gånger MoDo kom ur egen zon så la man meningslöst skott på mål eller en passning rakt till Luleåspelare. Inte ens att man chippade ner och försökte stressa (nog för trötta). Men oerhört jobbigt att spela med typ 7% puckinnhav...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
haha älska tv4 HaVeriutredning.
Kommentera