1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2676156

Sv: MoDo - Damlaget
Gavelo:”I dagsläget finns det ingen klubb som konkurrerar med Luleå på damsidan när det gäller det sportsliga och det är något Luleå som med klubb, med hjälp av stark stöttning, har byggt upp under lång tid.
De har haft krafter i ryggen som gett dem möjligheten att bli bäst i Sverige. Men klubben har också tagit ansvar för att förvalta möjligheten.
Att hockeyn förenar människorna i Norrbotten är inget nytt, men att tusentals personer betalar över 300 kronor per sittplatsbiljett i en damfinal är det.”


Ni får helt enkelt bara lära er utav oss och försöka återskapa det vi gjort!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Damlaget
Lulessss: Man har ju inte byggt någonting sportsligt. Man har kastat mycket mer pengar över truppen än någon annan klubb. Det krävs inte hårt jobb eller någon anmärkningsvärd skicklighet. Bara väldigt mycket pengar.

Det är liksom som att gå och köpa en pokal och sedan fira över den i sin ensamhet. Det krävs ungefär lika mycket kompetens och hårt jobb.
Kommentera

Sv: MoDo - Damlaget
Lulessss: Luleå är mycket riktigt bäst för att man värvat ihop det bästa spelarna med stora kontrakt, något som gör att Luleå går miljoner minus även denna säsong.
Det är ingen hållbar affärsmodell och det förstår även du.
Jag håller med om att hockeyn är stor i Norrbotten, jag har bott där och min sambo är därifrån så jag vet att det är så och även varför, det finns helt enkelt inget annat att glädjas åt där uppe om man inte gillar vinter och skoter.

Modo har avsbolut intet att lära av Luleå, vi hade nästan 5000 på våran hemmamatch så hockeyn förenar även i Övik.
Däremot bör Luleå lära sig av Modo, titta på den juniorverksamhet som tagit Modo upp i toppen av Sdhl utan att behöva kasta miljoner på dyra spelare utifrån utan minsta anknytning till staden och laget.

Hellre ett Sm silver med ett lag från stan än ett guld med ett lag av legoknektar.
Kommentera