1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2682272

Sv: Apropå ingenting...
*1921*: !!! Ska lägga in den på min träningsplaylist man får ju spring i benen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Elysium: Apropå inget. Mora har alltså sedan 2021 lyckats bygga upp ett nätverk med 7(!) scouter och är en stor del till deras nuvarande framgångar. Sjukt imponerande och ett smart sätt att satsa med tanke på deras begränsade ekonomiska tillgångar. De kollar mer eller mindre upp alla spelare som erbjuds till dem, i varierande grad såklart.

En stor del handlar om att hitta spännande spelare som hamnat i fel fack eller roller hos andra klubbar och istället ge dem möjligheten att ”misslyckas för att lyckas” hos Mora genom att ge dem många minuter och större roller. Ett sätt som de måste arbeta med då de inte har ekonomin för att byta ut spelare under säsongen - de har det de har.

Apropå tidigare diskussioner om ambitioner osv. ;)
”Nöjer ni med att vara en utvecklingsklubb eller hur ska ni göra för att kanske till och med behålla spelarna som gör det bra?

– Vi vill ju också gå upp, men kanske inte så tydligt som våra konkurrenter att det måste ske just det året. Vi vill bygga en verksamhet där vi jobbar med spelarna, för att när vi träffar rätt på samtliga så går vi upp.

– Men det är ju svårt när spelare kommer hit och exploderar. Jag tror att vi behöver gå upp till SHL för att kunna behålla den här typen av killar eller få väldigt mycket mer pengar.”
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Elysium: Redan tillagd hos mig! ✌️
Kommentera