1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2683184

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Andra säsongen är ungefär lika trixig som första säsongen, enda skillnaden är att man på förhand bör ha 1 lag som haft sämre förutsättningar att sätta ett slagkraftigt lag efter sig.

Hinken och Videbro pratade i senaste intervjuerna att Modos mål med nästa säsong är att klara nytt kontrakt igen, man kommer lägga pengar på en långsiktig plan för att stärka upp hela organisationen och alla juniorlag dam som herr samt att många har jobbat ideellt i vinter och behöver ersättas med anställd personal så i det stora hela så ökar man spelarbudgeten med 10% och beräknas ha en spelarbudget som ligger strax under mittenskiktet i ligan.

Jag säger att topp 12 är ett fullt realistiskt mål
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: För spelarnas skull hoppas jag att man sätter Play-in som intern målsättning, utan att gå ut med det i media.
För hur motiverande/peppande är det för spelarna att ta sig an år 2, med ett års utveckling och erfarenhet i ryggen och 10 % högre budget, och få höra att de på nytt ska låta ambitionerna stanna vid kortast möjliga säsong ? Trots allt var laget bara målskillnad ifrån play-in redan i år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Känns bra att föreningen skyndar långsamt och ser på det hela långsiktigt. Jag vill ändå tro att man vågar sätta målsättningen på topp-10. Det betyder inte att det är ett fiasko om vi skulle hamna i ingenmansland igen, men det känns viktigt att flytta fram positionerna, om än med små steg, varje år.

Rundblad avslutade intervjun med HockeyNews så här:
"Kaptenen ser framemot nästa säsong och hoppas att laget kommer att ta ytterligare kliv i SHL.

– Det känns väldigt bra. Vi har ett bra läge att bygga vidare på vår stabilitet i organisationen för att bli ett mer SHL-lag.

En rimlig målsättning till nästa säsong är att vara med och spela SM-slutspel, menar kaptenen."
Kommentera