1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481525 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2687507

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Om Brynäs går upp, vilket jag är långt ifrån säker kommer ske, så ser framtiden ljus ut. Många hemvändare är på gång och dagens B-juniorer är en av Gästriklands absolut bästa kullar någonsin. Lägg därtill ett stort intresse för laget (kolla publiksiffrorna i HA) och det kommer finnas slantar att värva bra spelare utifrån för också.

Men det hänger ju helt på att A-laget går upp. Hemvändare i bra åldrar är nog svåra att locka till HA och juniorerna kommer värvas snabbt av SHL—klubbar om Brynäs är i HA.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Era äldre spelare lär äta upp en väldigt stor del av budgeten. En spelare som Kopacka lär nog vilja ha 200 000 i månaden. Silfverberg lär vilja ha en marknadsmässig lön.

Kolla årets HV 71, de hade en spelarbudget på 70 miljoner. Tror ärligt talat att det långsiktigt är fördelaktigt att göra en storstädning än att gå upp med samma spelare som man åkte ur med.

Men den som lever får se.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Vilka hemvändare är aktuella har hört Silfverberg är det några fler som är på väg hem?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: vill inte vara den som är den men är det inte hemvändare och åldrande spelare som fått er att åka ur SHL? Tar ni inte lärdom av det
Kommentera