1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2688253

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Han är definitivt ingen typisk finsk tränare, vilket är positivt. Därmed inte sagt att det ska bli succé. Men den typ av hockey han vill spela är klockren för mig som stirrar på NHL alltför ofta. Sen får vi se om spelarna kan anpassa sig. Försäsongsträningen måste definitivt steppa upp några snäpp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
FH - avdammad: Oavsett lagtillhörighet så ska det bli oerhört spännande att följa Olli-resan. Att komma in och "revolutionera" SHL med nya grepp såsom det signaleras med Olli, är ju så att säga i facket High Risk/unknown Reward fortfarande.

Klart som korvspad är i alla fall att det är en lågoddsare för andra fans att plocka poäng i forumsammanhang. :D

Aldrig haft så rätt på så lite underlag som när jag såg Ville Nieminens första intervju. Tänkte, hur fan ska han kunna förmedla ett skit till laget med den engelskan.... :D

Jag har i alla fall Popcorn/Cola/3D-glajjor-kitet redo inför hösten.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
FH - avdammad: visst är det liten rink i Finland? Känns spontant som att NHL hockey inte fungerar i SHL rent spontant men ska bli intressant att se er nästa säsong
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
FH - avdammad: Ingångsvärdet att spela som i NHL tror jag är farligt. SHL är för styrd och taktisk så det kan bli dom Huras för oss.

Hårdare betyder inte alltid bättre. Kvalité är viktigare än mängd. Exempelvis har man numera kortat ned isträningar för att kunna hålla högt tempo, för längre pass kan innebär att det bii mindre speed och mest kondition.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
FH - avdammad: Nu plir de' dorpeet-hocki i Metelpatt!
Kommentera