1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480828 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2692626

Sv: Apropå ingenting...
BlackPearl: Finns väl massa kameror i arenan?

Tyvärr är det alldeles för vanligt förekommande att en kvinna blir [påstått] utsatt för något, går sedan upprört och berättar om det för sina vänner eller kollegor, som sedan får agera vittnen. Men sanningen är att det bara blir en ekokammare.

Exempelvis var Tito Belltràns fängelsestraff rent justitiemord då hela domen baserades på 10 år gamla anekdoter. Även när Timell blev cancelled, eller när Anders Borg viftade med snorren på ett partaj, är exempel på situationer då de som har uttalat sig mest är personer som inte närvarade vid incidenten. Det är en farlig utveckling.

Sedan tvivlar jag inte en sekund på att den där gubben är en gris. Fick en chock senast jag käkade på Ulvö Hotell över hur vissa beter sig mot personalen. Men MoDo ska inte agera domare och bödel. Som J F K säger borde målet vara att markera "så här beter vi oss inte här" så att personen får skämmas lite och förhoppningsvis skärper sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Ok, rent praktiskt så skulle alltså MoDo behöva ha videobevis på att han antastade henne för att få stänga honom ute från matcherna menar du?

Jag tycker inte pengar ska läggas på ett sånt typ av övervakningssystem.

Har många kompisar i restaurangbranschen och det är helt otroligt vilken skit dom får stå ut med från människor som inte kan hantera spånken eller bara har dåligt omdöme.

Sen tycker jag du blandar lite äpplen och päron när du drar in cancelkultur gällande kända människor i detta. Detta är en privatperson som dömts i domstol ändå.

För övrigt så hade Anders Borg kunnat rädda situationen genom att berätta vad han gjorde(om det stämmer) och påbörja comedykarriär. "Vill ni träffa min kompis Fredrik?"
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: MoDo har skött detta exemplariskt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Du kan väl ändå inte försvara fuskbyggaren Martin Timell.
Och påstå att Lulu Carter som var starkaste vittnet och hade drabbats av honom vid ett flertal tillfällen inte var närvarande.

Eller var du med på festen i badtunnan eftersom du verkar veta vad som var sant Och en påhittat historia?

Ett övergrepp som han försvarade med att jag trodde inte att hon skulle ta illa upp!!?
Kommentera