1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481252 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2692991

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Ok, rent praktiskt så skulle alltså MoDo behöva ha videobevis på att han antastade henne för att få stänga honom ute från matcherna menar du?

Jag tycker inte pengar ska läggas på ett sånt typ av övervakningssystem.

Har många kompisar i restaurangbranschen och det är helt otroligt vilken skit dom får stå ut med från människor som inte kan hantera spånken eller bara har dåligt omdöme.

Sen tycker jag du blandar lite äpplen och päron när du drar in cancelkultur gällande kända människor i detta. Detta är en privatperson som dömts i domstol ändå.

För övrigt så hade Anders Borg kunnat rädda situationen genom att berätta vad han gjorde(om det stämmer) och påbörja comedykarriär. "Vill ni träffa min kompis Fredrik?"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BlackPearl: Om vi vänder på det: Hade du uppskattat att köa till MoDos första slutspelsmatch på hemmaplan på evigheter, bara för att få reda på att du är portad i 5 år framöver eftersom någon Eva-Katrin påstår att du vid ett tillfälle uttryckte dig sexistiskt i baren.

Är det ett sådant samhälle vi vill ha?

Jag och en tidigare flickvän fick oprovocerat spö inne på en pub av ett gäng som bara var där för att slåss. Angriparna blev utkastade från puben, vi fick stanna kvar. Då kändes det som att rättvisa hade blivit skipad. Det vi var upprörda över var att vakterna inte ingrep tidigare. Men aldrig slog det oss är polisanmäla för att vi fått ett par blåtiror. Utan vi sa bara "idioter kommer alltid finnas, deras beteende säger mer om dem än om oss".
Kommentera