1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480823 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2693041

Sv: Apropå ingenting...
BlackPearl: Om vi vänder på det: Hade du uppskattat att köa till MoDos första slutspelsmatch på hemmaplan på evigheter, bara för att få reda på att du är portad i 5 år framöver eftersom någon Eva-Katrin påstår att du vid ett tillfälle uttryckte dig sexistiskt i baren.

Är det ett sådant samhälle vi vill ha?

Jag och en tidigare flickvän fick oprovocerat spö inne på en pub av ett gäng som bara var där för att slåss. Angriparna blev utkastade från puben, vi fick stanna kvar. Då kändes det som att rättvisa hade blivit skipad. Det vi var upprörda över var att vakterna inte ingrep tidigare. Men aldrig slog det oss är polisanmäla för att vi fått ett par blåtiror. Utan vi sa bara "idioter kommer alltid finnas, deras beteende säger mer om dem än om oss".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag hade nog vetat om att jag är portad 5 år och inte stått i kön alls. Men om jag ska leva mig in i ett sånt scenario hade jag nog försökt lära mig något och jobba på mig själv.

Trist att du fick stryk. Fick en knytnäve i ansiktet av en paranoid okänd person en gång som inbillade sig att jag gjort honom något. Anmälde inte heller, var i ett annat land. I Sverige hade jag gjort det för jag anser att personen kanske kan få hjälp om myndigheter blir inblandade. Alternativet att han ska få gå runt och slå folk som möter hans blick tycker jag inte är bättre.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: nu hade ju mannen i fråga tafsat på henne, inte "uttryckt dig(?) (sig?) sexistiskt".... bevisligen?? Mannen vet ju han gjort fel när han erbjöd henne pengar för tystnad. Varför bryr vi oss mer om att denna man ska få gå på modos slutspel (som mer än väl skulle sälja utan denna mans närvaro) än den anställdas komfort som blivit antastad??? Beter man sig så får man ta konsekvenserna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Om du och din flickvän fick oprovocerat spö och angriparna blev utkastade, då är du nöjd? Har du ingen civilkurage? . Sedan hånar du kvinnan som fick rätt i domstol och verkar stå på förövarens sida. lite unket och förlegat
Kommentera