1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484898 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2706848

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Var det verkligen därför han drog? Jag tror att han hade dragit ändå, även ifall det hade gått bra den perioden.
Money talks.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Blake: Såklart att pengarna spelade in, men det är lättare för en klubb med stålar att erbjuda ett kontrakt med mycket pengar och ställa ultimatum att han måste svara inom två veckor. Hade MoDo legat tvåa och Rögle nia så hade inte de kunnat köra ultimatumgrejen även om de pytsar in mycket. Då skulle Josh riskera att stå utan kontrakt sent på säsongen. Nu var risken snarlik så det blev en win-win för Josh
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Blake: Jag håller med. Dicken skrev ju på för ett lag som vid tillfället låg på ungefär samma poängsumma som MoDo och även när serien var slut skilde några enstaka poäng. Hade ju varit annorlunda om han dragit till ett topplag som Färjestad. Klart att pengarna drog mest. Sen kan kanske formsvackan spela en viss roll Men vill man ens ha en spelare som inte tror på att laget ens kommer klara sig kvar via kval när laget får sin första formsvacka? Någon som förresten minns hur bra/dåligt han spelade de där två förlustmatcherna mot Rögle i januari?
Kommentera