1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481802 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #397163

Sv: Banner
Poffa:

"För fega" Jag förstår inte varför du inte vågar sätta ditt fokus på de du tycker gör fel. Vari består din feghet. Kom igen och såga de hockeykunniga tränarna i stället. Att fortsätta håna Jansson som inte gjort ett enda fel. Vari består hans dåd när rättfärdigar ditt ifrågasättande av hans plats i laget? Det är tydligt att du påstår att Jansson på något sätt hamnar i laget av andra orsaker än sportsliga. Berätt vilka det är! Det är dags för dig att träda fram i ärlighetens namn.

Har Jansson ett större ansvar att vara lojal i Modo än de som haft möjlighet att välja NHL. Forsberg t.ex.?

Tyvärr kan jag bara konstatera att du för en häxjakt på Jansson för att du är för feg för att kritiser de som faktiskt är ansvariga för att han spelar i klubben. Lågt! Man funderar om du egentligen har några trovärdiga hockeyanalytiska kunskaper faktiskt. Att tränarna är "fega" är så löjeväckande så att jag egentligen inte ens tror att du tror på det.

Eller vad säger du. Ska vi genomföra ett hatkampanj på förrädaren Jansson som aldrig förstår Modos bästa? Han borde inse att klubben har ett antal inkompetenta idioter vid rodret. Han och ingen annan måste ta det ansvaret, och det borde han inse det. Han borde ta sitt ansvar och peta sig själv.

Välkommen till verkligheten Poffa.
Kommentera