1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481747 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #397171

Sv: Banner
Poffa: "Jag har heller aldrig kritserat Jansson för att vara en dålig människa, något som vissa vill påstå (inte du, inte idag i alla fall) utan jag kritiserar honom för att vara en dålig spelare numer. Han är blott ett minne av hans fornstora dar."

Jag har aldrig påstått att du sagt att han är en dålig människa. Man bara det att du påstår att det inte ligger någon prestation i att han spelat (snart) mest matcher i Modo är en skymf mot människan Lars Jansson. Det borde väl du förstå?

Att han är ett "minne av fornstora dar" Vilket skitsnack. Tom. du erkände att han spelade bättre än någonsin för ett par säsonger sen, men det var ju ett "undantag" från regeln. För dig finns det inga fornstora dar för Jansson. Att han slog en fin passning räcker inte och det håller jag med om.

Jansson var skadad ifjol och för dig så är det en bekräftelse på något sätt. Jansson är inte frekvent skadad, så är det. Att han var skadad ifjol är ett undantag. Det betyder inte in mina ögon att han kommer att vara ordinarie i fortsättningen av sin karriär. Det tror jag inte. Men han skall äras för det han gjort, inte hånas. Han skall spela så länge våra "fega" tränare tar ut honom.

Tyvärr poffa. Du hånar honom i mina ögon, det är inte jag som fått mig att tycka så, det har du manat fram. Det spelar ingen roll om du försöker att vända på scenariot. Vi andra hyllar honom inte som den bästa backen på något sätt.

Jag kommer inte att glömma debatten där du bestämt påstod att Hedlund från noll åkte ikapp en framlängesåkande Jocke Lindström - baklänges - och sa att Hedlund är vår spelare i framtiden. Det bevisar bara för mig att du varken vet vilka vi haft, har eller kommer att ha i framtiden.
Kommentera